Spread the love

יוסי רבה עבודה : נראה שיש משהו מיוחד בחללי עבודה משותפים. כחוקרים שחקרו במשך שנים כיצד עובדים משגשגים, הופתענו לגלות שאנשים המשתייכים אליהם מדווחים על רמות שגשוג שמתקרבות לממוצע של 6 בסולם של 7 נקודות. זה לפחות נקודה יותר מהממוצע של עובדים שעושים את עבודתם במשרדים רגילים, ומשהו כל כך לא מוכר שנאלצנו להסתכל שוב על הנתונים.

יוסי רבה עבודה

זה נבדק. אז היינו סקרנים: מה הופך חללי עבודה משותפים – המוגדרים כחללי עבודה מבוססי חברות שבהם קבוצות מגוונות של פרילנסרים, עובדים מרוחקים ואנשי מקצוע עצמאיים אחרים עובדים יחד בסביבה משותפת קהילתית – כל כך יעילים? והאם יש שיעורים למשרדים מסורתיים יותר? יוסי רבה עבודה

כדי לגלות זאת, ראיינו כמה מייסדי מרחב עבודה משותף ומנהלי קהילה, וסקרנו כמה מאות עובדים מעשרות מרחבי עבודה משותפים ברחבי ארה"ב. ניתוח רגרסיה בעקבות הסקר שלנו גילה שלושה מנבאים משמעותיים לשגשוג: יוסי רבה עבודה

אנשים שמשתמשים בחללי עבודה משותפים רואים בעבודתם משמעות. מלבד סוג העבודה שהם עושים – פרילנסרים שבוחרים בפרויקטים שאכפת להם מהם, למשל – האנשים שסקרנו דיווחו שמצאו משמעות בעובדה שהם יכולים להביא את כל עצמם לעבודה. הם מסוגלים לעשות זאת בכמה דרכים.

ראשית, בניגוד למשרד מסורתי, חללי עבודה משותפים מורכבים מחברים שעובדים עבור מגוון חברות, מיזמים ופרויקטים שונים. מכיוון שיש מעט תחרות ישירה או פוליטיקה פנימית, הם לא מרגישים שהם צריכים ללבוש דמות עבודה כדי להשתלב. עבודה בין אנשים שעושים סוגים שונים של עבודה יכולה גם לחזק את זהות העבודה שלו. המשיבים שלנו קיבלו הזדמנות לתאר לעתים קרובות את מה שהם עושים, מה שיכול לגרום למה שהם עושים להיראות מעניין וייחודי יותר.

שנית, משמעות עשויה לנבוע גם מעבודה בתרבות שבה מקובל לעזור זה לזה, ויש הזדמנויות רבות לעשות זאת; המגוון של העובדים בחלל אומר שלעמיתים לעבודה יש מערכי מיומנויות ייחודיים שהם יכולים לספק לחברי קהילה אחרים.

לבסוף, המשמעות עשויה להיגזר גם ממקור קונקרטי יותר: המשימה החברתית הגלומה במניפסט ה-Coworking, מסמך מקוון חתום על ידי חברים של יותר מ-1,700 חללי עבודה. היא מבטאת בבירור את הערכים שאליהם שואפת תנועת העבודה המשותפת, כולל קהילה, שיתוף פעולה, למידה וקיימות. ערכים אלו מקבלים חיזוק בכנס השנתי של יוסי רבה עבודה Global Coworking. אז במקרים רבים, זה לא פשוט המקרה שאדם הולך לעבוד; הם גם חלק מתנועה חברתית.

יש להם יותר שליטה בעבודה. חללי עבודה משותפים נגישים בדרך כלל 24/7. אנשים יכולים להחליט אם להכניס יום ארוך כשיש להם דדליין או שהם רוצים להראות התקדמות, או יכולים להחליט לקחת הפסקה ארוכה באמצע היום כדי ללכת לחדר כושר. הם יכולים לבחור אם הם רוצים לעבוד במרחב שקט כדי שיוכלו להתמקד, או במרחב שיתופי יותר עם שולחנות משותפים שבהם מעודדים אינטראקציה. הם יכולים אפילו להחליט לעבוד מהבית, ללא השלכות, אם הם צריכים לפגוש שיפוצניק או להתמודד עם צורך של בן משפחה.

ולמרות שעמיתים לעבודה מעריכים את האוטונומיה הזו, למדנו גם שהם מעריכים באותה מידה צורה כלשהי של מבנה בחייהם המקצועיים. יותר מדי אוטונומיה יכולה למעשה לשתק את הפרודוקטיביות מכיוון שלאנשים אין שגרה. עמיתים לעבודה דיווחו שקהילה לעבוד בה עוזרת להם ליצור מבנים ומשמעת שמניעים אותם. לפיכך, באופן פרדוקסלי, צורה מוגבלת כלשהי של מבנה מאפשרת מידה מיטבית של שליטה לעובדים עצמאיים.

הם מרגישים חלק מקהילה. קשרים עם אחרים הם סיבה גדולה לכך שאנשים משלמים כדי לעבוד במרחב קהילתי, בניגוד לעבודה מהבית בחינם או לשכור משרד לא ברור. לכל חלל עבודה משותף יש אווירה משלו, ומנהלי כל חלל עושים מאמצים רבים כדי לטפח חוויה ייחודית העונה על הצרכים של החברים שלהם. גריינד, למשל, היא רשת צומחת של חללי עבודה משותפים בניו יורק ובשיקגו. אנתוני מרינוס, המפקח על השיווק, ניהול הקהילה ושירותי החברים של יוסי רבה עבודה, שיתף אותנו: "כשזה מגיע לטיפוח הקהילה שלנו ב-Grind, כולנו עוסקים באלמנט האנושי. אנו רואים את עצמנו כחברת אירוח באותה מידה שאנו רואים את עצמנו כספק חללי עבודה. הצוות שלנו מכיר את כל החברים שלנו בשמות ובמקצוע, ואנחנו כל הזמן מקלים על היכרות בין גרינדיסטים".

WeWork, שרשמה שווי של 5 מיליארד דולר בדצמבר האחרון, מדגישה כיצד היא "מבקשת ליצור מקום שאליו אתה מצטרף כפרט, 'אני', אבל שבו אתה הופך לחלק מ'אנחנו' גדול יותר".

עם זאת, חשוב לציין, התרועעות חברתית אינה חובה או מאולצת. חברים יכולים לבחור מתי וכיצד לקיים אינטראקציה עם אחרים. סביר יותר שהם ייהנו מדיונים על קפה בבית הקפה כי הם הלכו לבית הקפה לשם כך – וכשהם רוצים להישאר לבד במקום אחר בבניין, הם כן. ובזמן שהר שלנו

esearch מצא שחלק מהאנשים מקיימים אינטראקציה עם עמיתים לעבודה הרבה פחות מאחרים, הם עדיין חשו תחושת זהות חזקה עם הקהילה. אנו מאמינים שזה נובע מכך שעמיתים לעבודה יודעים שיש פוטנציאל לאינטראקציות כאשר הם רוצים או צריכים אותם.

אז מהן ההשלכות על חברות מסורתיות? למרות שמקורותיה של תנועת הקו-וורקינג הם בין פרילנסרים, יזמים ותעשיית הטכנולוגיה, היא יותר ויותר רלוונטית עבור מגוון רחב יותר של אנשים וארגונים. למעשה, עבודה משותפים יכולה להפוך לחלק מהאסטרטגיה של החברה שלך, והיא יכולה לעזור לאנשים שלך ולעסק שלך לשגשג. מספר הולך וגדל של חברות משלבות עבודה משותפים באסטרטגיות העסקיות שלהן בשתי דרכים.

ראשית, הם משמשים כמקום חלופי לאנשים לעבוד. מייקל קני, שותף מנהל של Co-יוסי רבה עבודה מסן דייגו, אמר לנו: "בשנה וחצי האחרונות ראינו עלייה דרמטית בשימוש בחלל על ידי עובדי הארגון. ראינו צוותים נכנסים כדי להשתמש בחדרי ישיבות שונים לפי דרישה. יש לנו משתמשים מחברות גלובליות בגודל של כמה מאות עד כמה אלפי עובדים שמשתמשים בשטח לא רק כדי לאפשר לעובדים המבוזרים שלהם לבצע עבודה פרודוקטיבית, אלא גם כדי למשוך עובדים שדורשים מקום עבודה וזמן עבודה גמישים".

יוסי רבה משרדים

Grind גם עדה לגידול במספר העובדים המרוחקים שהופכים לחברים. "לא היינו צריכים לפנות לארגונים גדולים יותר, הם למעשה נוטים פשוט לבוא אלינו", אומר אנתוני מרינוס. "היו לנו עובדים מוויזה, עיתונאים משיקגו טריביון, ואפילו אנשים הקשורים למוסדות פיננסיים גדולים, כולם עובדים מתוך Grind".

בילוי זמן מחוץ למשרד בחלל עבודה משותף יכול גם לעורר רעיונות חדשים. רבקה בריאן פאן, מייסדת יוסי רבה עבודה ולשעבר מנהלת התפעול של NextSpace, הסבירה כיצד צוות החדשנות של Ricoh עבד מתוך NextSpace סנטה קרוז במשך מספר חודשים כדי לראות כיצד אנשים עובדים והיכן הם פוגעים בנקודות כאב. בהתבסס על תובנות ומשוב של חברים, ותצפיות משלהם, צוות Ricoh חקר מספר מוצרים חדשים שיכולים לעזור לחברים בעבודתם היומיומית ובחר את המוצר בעל הדירוג הגבוה ביותר. מתוך מאמץ זה, Ricoh השיקה מאוחר יותר את המוצר הזה ברחבי העולם בתור ה-Smart יוסי רבה עבודה שלהם, פתרון פגישות ללא נייר.

שנית, ניתן ליישם את הלקחים של חללי עבודה משותפים על משרדי החברה. בדיוק כפי שחשוב לעודד גמישות ולתמוך בכוח העבודה הנייד שלך, ישנה מציאות חשובה לא פחות של יצירת סביבת עבודה מהסוג הנכון בתוך הקירות שלך. אבל זה לא אומר רק יצירת פריסות בחלל פתוח או הוספת בר קפה.

במציאות, אנשים צריכים להיות מסוגלים לעצב את עבודתם בדרכים שנותנות להם מטרה ומשמעות. יש לתת להם שליטה וגמישות בסביבת העבודה שלהם – חברות רבות מאמצות יותר ויותר את שיטות התכנון הטובות ביותר של מתן יחס של 1:1 (או קרוב לזה) בין מושבי שולחן למושבים במסגרות משותפות המשמשות לעבודה משותפת או לעבודה שקטה .

חברות גם מנסות לאפשר יותר קשרים, לעזור לאנשים ליצור אינטראקציה ולבנות קהילה מעבר לפגישות עבודה. חללי עבודה משותפים הם מקום אחד לחפש הדרכה, שכן הם מציעים באופן קבוע אירועי נטוורקינג, תוכניות הדרכה, אירועים חברתיים ואפילו מחנה קיץ. עם זאת, חברות מסוימות הולכות אפילו רחוק יותר. ריץ' שרידן וג'יימס גובל, מייסדי Menlo יוסי רבה עבודה באן ארבור, מישיגן, הרחיבו לאחרונה את שטח המשרדים שלהם ב-7,000 רגל מרובע כך שסטארט-אפים ויזמים בשלב מוקדם יוכלו לעבוד לצד מתכנתי מנלו כדי לדרבן קהילה וחדשנות.

במובן מסוים, החברה מהנדסת לאחור את המשרד שלה לחלל עבודה משותף.

המחקר שלנו – אשר מתמשך – מצביע על כך שהשילוב של סביבת עבודה מעוצבת היטב וחווית עבודה מאושרת היטב הם חלק מהסיבה שאנשים שעוסקים בעבודה מפגינים רמות גבוהות יותר של פריחה מאשר עמיתיהם במשרד. אבל מה שהכי חשוב לרמות גבוהות של פריחה הוא שלאנשים שעובדים יחד יש אוטונומיה משמעותית והם יכולים להיות עצמם בעבודה. העצה שלנו לחברות מסורתיות שרוצות ללמוד מחללי עבודה משותפים היא לתת לאנשים את המרחב והתמיכה להיות האני הטוב ביותר שלהם. התוצאה תהיה עובדים שירגישו מחויבים יותר לארגון שלכם, ויש סיכוי גבוה יותר שיביאו את מיטב האנרגיה והרעיונות שלהם למשרד בכל יום. גם אם זה מטה החברה.

Or Patreanu Companies | Or Patreanu Financial Blog | Or Patreanu Financial Advisor | Or Patreanu Mortage | Or Patreanu Guides | Or Patreanu Broker | Or Patreanu Consulting | Or Patreanu Loan | Or Patreanu AI | Or Patreanu Career